Blijmakertjes voor personeel Sint Jansdal

03:512 jaar geleden

"Het is niet normaal of 'gewoon je werk' om dubbele diensten te draaien, dagelijks aan de bedden van doodzieke patiënten te staan, terwijl de sfeer steeds grimmiger wordt. Waar is het applaus, de taart,de waardering van vorig jaar?" Peter van den Berg, van Vishandel Dries van den Berg vindt het hoog tijd worden om de overwerkte zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken. Vooral in deze decembermaand.

"Het is megadruk in het ziekenhuis. Er zijn veel zieken onder het zorgpersoneel, degenen die er nog staan, zijn moe. Ik wilde graag wat positiviteit brengen, de mensen die non-stop zorgen een beetje verwennen. Vorig jaar was het ook zo druk, maar het zorgpersoneel kreeg veel waardering vanuit de samenleving. Nu is de sfeer grimmig. Ik wil die tendens keren."

Hij bedacht een blijmaker voor het personeel van ziekenhuis Sint Jansdal. Een coronaproof pakketje met lekkers. Een eenpersoons zalmsalade, of een pokébowl. "Onze personeelsvereniging legt de eerste 500 euro in, we hopen dat particulieren en bedrijven ons voorbeeld volgen, zodat we vanaf woensdag 8 december zoveel mogelijk zorgmedewerkers kunnen verrassen." Ook een bijdrage leveren?

Via onderstaande betaallink kun je met elke bank in Nederland betalen. Namens de medewerkers van het Ziekenhuis Sint Jansdal hartelijk bedankt!
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=AYvNVd_ITd6dAi7lC5-2uQ

Gerelateerd