Nieuw

Harderwijk

Herinrichting voormalig Sim Ki restaurant

Het pand aan de Vondellaan, waar voorheen restaurant Sim Ki gevestigd zat, staat al sinds 2016 leeg. Martijn Pijnenburg van D66 Harderwijk heeft vragen gesteld aan het college over de herinrichting van het pand.
01:47
Harderwijk

Levensecht leren bij La Famiglia

Leerlingen van het Morgen College te gast bij restaurant La Famiglia in Harderwijk.
02:40
Sport

Hans van Breukelen ambassadeur van stichting Support Casper

De Breuk zal 8 maart ook van de partij zijn. De inmiddels 62-jarige Hans van Breukelen maakt op onze veilingavond zijn debuut als ambassadeur van stichting Support Casper.
00:48
Ermelo

Geboortegolf Schaapskooi

Er is een geboortegolf gaande bij de Schaapskooi. Er worden 200 lammetjes verwacht.
02:01
Ermelo

Sportverkiezing Ermelo 2018

Vrijdagavond 8 februari is in de Dialoog het Ermelose sportgala gehouden. Tijdens deze avond werden de winnaars van de sportverkiezingen 2018 bekend gemaakt.
04:01
Sport

VVOG verzuimt te winnen van Harkemase Boys

VVOG is er niet in geslaagd om de thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys te winnen. De ploeg van Hennie in ’t Hof speelde een prima wedstrijd, maar vergat zichzelf te belonen op een waaierig Sportpark de Strokel.
04:39
Zakelijk

Veluwe Hotel Stakenberg in Elspeet vanuit de lucht

Bekijk het landgoed van Veluwe Hotel Stakenberg in Elspeet vanuit de lucht en zie hoe schitterend het gelegen is op de Veluwe! De ideale locatie voor een bruiloft (officiele trouwlocatie), vergadering of een heerlijk weekendje weg op de Veluwe. Vanuit het hotel zijn er schitterende wandel en fietsroutes.
01:15
Sport

DVS'33 Ermelo - Noordwijk: 1-2

DVS’33 Ermelo was klaar voor de grote kraker tegen koploper Noordwijk. Die werd zaterdag 9 februari als 21e ronde gespeeld aan de Ermelose Sportlaan.
15:15
Ermelo

Heel Ermelo Beweegt wil meer water en minder frisdrank voor sportende kinderen

Buurtcoaches van Heel Ermelo Beweegt zijn een actie begonnen om ouders én kinderen bewust te maken over het drinken na het sporten. Zoete frisdrankjes zijn ongezond en het drinken van water is juist heel erg belangrijk als je net hebt gesport, zeggen de coaches.
02:44
Harderwijk

Gezond tussen d'ooren

In het kader van de JOGG campagne "Gezond tussen d'ooren" bracht Wethouder Marcel Companjen op een bezoek aan Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk in Drielanden.
01:14
Harderwijk

Heel Hierden Haakt

In het Koetshuis in Hierden komt iedere veertien dagen een gezellige groep dames bij elkaar die haken en breien voor het goede doel: Rescue Baby’s Gambia.
01:36
Harderwijk

Nieuwbouw loterij VVOG van start

De veiling voor een nieuw multifunctioneel gebouw bij VVOG is van start gegaan. Er wordt dit jaar ook een deel van de opbrengst geschonken aan Support Casper, om onderzoek naar alvleesklierkanker te kunnen doen.
02:51