Aaltjesdagen 2019

02:5516 maanden geleden
Het is alweer bijna zo ver! Aanstaande vrijdag beginnen weer de Aaltjesdagen. Suzanne van Harten en Christel van der Stouw lichten het programma toe in deze video.

Gerelateerd

Kom naar de beweegmarkt in Ermelo!
Evenementen

Kom naar de beweegmarkt in Ermelo!

Het is de Nationale Sportweek! Afgelopen vrijdag gaf wethouder Laurens Klappe het startsein van deze sportieve week voor leerlingen van de Klokbeker. Aankomende vrijdag, 25 september, is als afsluiter van de week een beweegmarkt bij Sportcentrum Calluna. Tijdens deze beweegmarkt maak je kennis met 15 sportaanbieders uit de regio. Meer weten? Bekijk dan de video!
02:4532 dagen geleden
40 jaar Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk
Evenementen

40 jaar Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk bestaat 40 jaar! Reden genoeg om dit te vieren. Het bestuur van Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk nodigt je dan ook van harte uit voor een 'speciale receptie' in het teken van 40 jaar, aanstaande zaterdag 12 september. Tijd: 19:00 uur tot 21:00 uur.
01:4144 dagen geleden
Kom kijken bij de spinningmarathon van Sportschool Hierden
Evenementen

Kom kijken bij de spinningmarathon van Sportschool Hierden

Aanstaande zaterdag, 12 september, gaat een groep vrijwilligers vijf uur lang fietsen voor het goede doel bij Sportschool Hierden. "Wij zamelen geld in voor het Onderonsje in Hierden", vertelt Rita van der Marel. "Ik geef daar stoelfiets les voor ouderen, en dat is helemaal het leuke, de ouderen gaan het laatste uur ook mee fietsen". Naast de spiningmarathon is er ook een open dag bij de sportschool. Iedereen is dus welkom om te komen kijken!
02:5945 dagen geleden
Bouncebrass (voorheen Toeter nog maar één)
Evenementen

Bouncebrass (voorheen Toeter nog maar één)

Bouncebrass (voorheer Toeter nog mee één) kon vanwege Corona niet oefenen op de normale locatie. Dus deden ze dat op de Boulevard... Video is gemaakt door Via Communio.
02:304 maanden geleden

Nieuw

Binnen 15 minuten weten of je corona hebt?
Nieuws

Binnen 15 minuten weten of je corona hebt?

Vanaf aanstaande maandag is het mogelijk om ook in regio 0341 een corona sneltest te doen. Binnen 15 min. na de test ontvang je al de uitslag. Vier Ermelose ondernemers en verpleegkundigen hebben de handen inéén geslagen om dit mogelijk te maken. In nauwe samenwerking met de gemeente Ermelo.
02:2643 uur geleden
Hoe gaat het nu met jou? - Deel je verhaal!
Harderwijk

Hoe gaat het nu met jou? - Deel je verhaal!

De gemeente Harderwijk vraagt jou om in oktober jouw verhaal te delen. Samen vormen deze verhalen ‘Het gezicht van corona’ tijdens de burgerschapsmaand oktober. Wij van Harderwijkse Zaken staan deze week op allerlei plekken door Harderwijk en Hierden om jouw verhaal te horen. Dinsdag 20 oktober stonden wij bij Winkelcentrum Drielanden om te vragen hoe het nu met de mensen gaat. Deel jouw verhaal aan ons!
03:2746 uur geleden
IJsbaan Volmoed Harderwijk
Nieuws

IJsbaan Volmoed Harderwijk

Voor 1 december 2020 is de IJsbaan van Volmoed in Harderwijk klaar. Volg projectleider Erik Hamelink over het nieuwe terrein. Met nog een blik op de fraaie wandelpromenade die binnen afzienbare tijd ook klaar zal zijn.En nu maar hopen dat het lekker gaat vrienzen. Een film van de Gemeente Harderwijk. Video is gemaakt door Via Communio.
02:312 dagen geleden
Jerusalema Challenge St Jansdal
Nieuws

Jerusalema Challenge St Jansdal

De Jerusalema Challenge verspreidt zich als een vrolijkmakend virus over de wereld. Het nummer Jerusalema en het bijbehorende dansje staan symbool voor wereldwijde verbondenheid en hoop tijdens corona. Dit is precies wat we nodig hebben in deze tijd. Honderden medewerkers kwamen in beweging tijdens de pauze of na hun dienst. Het dansen met elkaar gaf positieve energie en zorgde voor verbinding en saamhorigheid. Een mooie boost voor de tijd die komen gaat.
05:507 dagen geleden