Woonlocatie Montana officieel geopend

07:5013 maanden geleden
Woensdag 8 mei is door wethouder Laurens Klappe en Marc Ketelaar, directeur van De Huischmeesters, Montana officieel geopend. Montana is gevestigd in het Henriëtte van Heemstrahuis, het voormalig verzorgingshuis van instituut Bartiméus. Montana biedt mogelijkheden voor woningzoekenden die op korte termijn een betaalbare woning nodig hebben in Ermelo. Bijvoorbeeld jongeren die zelfstandig willen wonen, mensen die door omstandigheden woonruimte zoeken en statushouders.

Gerelateerd

Peter van der Kemp zamelt geld in voor onderzoek stofwisselingsziekte
Ermelo

Peter van der Kemp zamelt geld in voor onderzoek stofwisselingsziekte

Aanstaande zaterdag, 6 juni 2020, gaat Peter van der Kemp een enorme uitdaging aan. Hij gaat elf keer de route Drieseberg beklimmen (Van Speuld naar Drie). Dit doet hij om geld op te halen voor onderzoek naar een zeldzame stofwisselingsziekte bij kinderen. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de video!
02:39
Hij Staat! - Het boek van Ermeloër Hans van Zetten
Ermelo

Hij Staat! - Het boek van Ermeloër Hans van Zetten

Op 7 augustus 2012 deed Epke Zonderland dé rekstok oefening waarmee hij goud won op de Olympische Spelen. Hans van Zetten gaf tijdens deze finale het commentaar. Toen Epke met beide benen op de grond terecht kwam, zei Van Zetten euforisch: "Hij staat!" en juist deze uitspraak heeft het leven van Hans van Zetten voor altijd veranderd. Op 7 augustus 2012 deed Epke Zonderland dé rekstok oefening waarmee hij goud won op de Olympische Spelen. Hans van Zetten gaf tijdens deze finale het commentaar. Toen Epke met beide benen op de grond terecht kwam, zei Van Zetten euforisch: "Hij staat!" en juist deze uitspraak heeft het leven van Hans van Zetten voor altijd veranderd.
04:08
Ondernemers uit Ermelo deel 2
Ermelo

Ondernemers uit Ermelo deel 2

Ermelo heeft veel enthousiaste ondernemers die graag voor je klaar staan om je de beste ervaring te geven. Ook in deze tijd van crisis willen we zoveel mogelijk samen optrekken en we willen dit ook graag samen met jou doen! Vergeet daarom de lokale ondernemers niet, ze blijven zich voor je inzetten en kom dus nu of later zeker bij ze langs. Ze zijn het waard. In dit filmpje maak je kennis met een aantal! (Video: VVV Ermelo/Ermelo Buitenleven)
01:37