ScienceLab De Bogen feestelijk geopend

15 maanden geleden

Gisteren is het ScienceLab op basisschool De Bogen feestelijk geopend. Leerkracht Marenka de Vries vertelt waarom wetenschap en techniek steeds belangrijker worden in het leven van kinderen.Populair deze maand

Jerusalema Challenge St Jansdal
Nieuws

Jerusalema Challenge St Jansdal

De Jerusalema Challenge verspreidt zich als een vrolijkmakend virus over de wereld. Het nummer Jerusalema en het bijbehorende dansje staan symbool voor wereldwijde verbondenheid en hoop tijdens corona. Dit is precies wat we nodig hebben in deze tijd. Honderden medewerkers kwamen in beweging tijdens de pauze of na hun dienst. Het dansen met elkaar gaf positieve energie en zorgde voor verbinding en saamhorigheid. Een mooie boost voor de tijd die komen gaat.
05:507 dagen geleden
Noïah-Faye - That Saturday Night (Official Music Video)
Harderwijk

Noïah-Faye - That Saturday Night (Official Music Video)

De Harderwijkse Noïah-Faye (18) heeft maandag 5 oktober haar nieuwe single gelanceerd: 'That Saturday Night'. Noïah-Faye zit momenteel in het examenjaar VWO op het Christelijk College Nassau-Veluwe, en heeft grote plannen voor de toekomst.
03:0216 dagen geleden
Bart Jansen feat. ADE - Kamp Moria
Harderwijk

Bart Jansen feat. ADE - Kamp Moria

Na de brand in vluchtelingenkamp Moria op Lesbos zijn 12.000 mensen alles kwijtgeraakt wat ze hadden. 4000 kwetsbare mensen hebben NU hulp nodig. Becausewecarry wil er zijn voor deze mensen en het leed waarmee ze dagelijks geconfronteerd worden. https://www.becausewecarry.org/ Steun deze mooie organisatie en laten we er samen voor zorgen dat deze mensen hun werk kunnen (blijven) doen! #becausewecarry #moria #vluchtelingendoenertoe Kamp Moria Tekst & Zang - Bart Jansen Productie - Frank van 't Ende Dans - Anouk Dance Experience Video - Sifra Huisman
03:1218 dagen geleden
Van Botter naar Kotter
Harderwijk

Van Botter naar Kotter

Evert van der Meer is drie jaar bezig geweest met het schrijven van het boek: Van Botter naar Kotter. Dit boek bevat verhalen over de Harderwijker visserij en vishandel. Het bevat 26 inspirerende verhalen, unieke foto’s en illustraties. In deze video vertelt Evert meer over het boek.
03:1224 dagen geleden