Populair deze maand

Harderwijk

Winterkamp RSG Slingerbos

Donderdag 24 januari is het winterkamp van RSG Slingerbos van start gegaan. De leerlingen zullen een wandeltocht afleggen van totaal 60 km.
00:59
Harderwijk

Heel Hierden Haakt

In het Koetshuis in Hierden komt iedere veertien dagen een gezellige groep dames bij elkaar die haken en breien voor het goede doel: Rescue Baby’s Gambia.
01:36
Harderwijk

Herinrichting voormalig Sim Ki restaurant

Het pand aan de Vondellaan, waar voorheen restaurant Sim Ki gevestigd zat, staat al sinds 2016 leeg. Martijn Pijnenburg van D66 Harderwijk heeft vragen gesteld aan het college over de herinrichting van het pand.
01:47
Harderwijk

Sciencelab de Bogen

OBS De Bogen heeft sinds kort een sciencelab. In het sciencelab kunnen kinderen ontdekken en leren. Het lab is zo ingericht dat alle kinderen van kleuter tot groep 8 leerling er kunnen ontdekken en leren.
02:20
Harderwijk

Levensecht leren bij La Famiglia

Leerlingen van het Morgen College te gast bij restaurant La Famiglia in Harderwijk.
02:40
Harderwijk

De ijsbaan is geopend!

Het was erg spannend of de vorst zou doorzetten en met behulp van de vrijwilligers van ijsclub Volmoed is het gelukt! De ijsbaan is geopend!
00:56
Harderwijk

Gezond tussen d'ooren

In het kader van de JOGG campagne "Gezond tussen d'ooren" bracht Wethouder Marcel Companjen op een bezoek aan Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk in Drielanden.
01:14
Harderwijk

Trouwbeurs Hierden 2019

Afgelopen zaterdag, 19 januari, vond de trouwbeurs plaats in het Dorpshuis in Hierden. Tijdens de trouwbeurs waren er meer dan twintig stands te vinden met onder andere fotografen, kappers, visagistes en cateraars. Ook werd de traditionele bruidsshow weer gehouden met zelfs kleding voor familie en naasten.
01:01
Harderwijk

Nieuwbouw loterij VVOG van start

De veiling voor een nieuw multifunctioneel gebouw bij VVOG is van start gegaan. Er wordt dit jaar ook een deel van de opbrengst geschonken aan Support Casper, om onderzoek naar alvleesklierkanker te kunnen doen.
02:51
Harderwijk

Herplaatsen geluidsschermen A28

Het CDA heeft het college gevraagd de mogelijkheid te onderzoeken om het herplaatsen van de geluidsschermen van de fietsbrug naar Tweelingstad
01:55
Ermelo

Opening nieuwbouw Groevenbeek Ermelo

Dinsdag 15 januari is de nieuwbouw van Groevenbeek Ermelo officieel geopend.
02:10
Zakelijk

Nakama Gym

Eigenaar John Kuipers ontvangt een bijzondere sportprestatie en Damon Dekker is Nederlands kampioen kickbokser geworden.
02:23