Populair deze maand

Geen haardhout meer te krijgen door hoge gasprijs
Nieuws

Geen haardhout meer te krijgen door hoge gasprijs

HIERDEN - Mensen die stookhout willen inkopen voor komende winter zijn in veel gevallen te laat. Haardhoutverkopers in Gelderland kunnen de vraag amper aan, zo ook bij Houthandel Beelen in Hierden. Bron Omroep Gelderland
01:1120 dagen geleden
Een avontuur op het water.
Harderwijk

Een avontuur op het water.

Een dagje relaxed varen in de omgeving van Harderwijk, op het Wolderwijd of Veluwemeer. Een heerlijke manier om met uw gezin of vrienden tijd door te brengen op het water of in korte tijd uw batterij weer op te laden. Heerlijk picknicken op een van de eilandjes of juist bij Biddinghuizen in het snelvaargebied even gas geven. Dat alles en meer is bij B&B Bootverhuur mogelijk. Kies een van de vele sloepen die ze rijk zijn, allemaal mooie nette sloepen welke u voor een paar uur tot dagen kan huren. Voor meer informatie over de sloepen zoals de Oudhuijzer 575 Luxury, Oudhuijzer 578, Antaris Sixty en Oudhuijzer 700 Tender en/of de prijzen neem dan contact op. www.bb-bootverhuur.nl
01:052 maanden geleden
Lied Mijn thuis gezongen door Daphne Visser en begeleid op de piano door Jan Manee
Ermelo

Lied Mijn thuis gezongen door Daphne Visser en begeleid op de piano door Jan Manee

Vrijdag 30 september is het Huis van Ermelo, gemeentehuis van Ermelo officieel geopend. Veel genodigden waren aanwezig. De officiele opningshandeling werd verricht door commissaris van de Koning van Gelderland John Berends, Roy en Danny. Speciaal voor dit moment heeft stadsdichter Sarah Scholts een lied geschreven over Ermelo. Daphne Visser heeft dit gezonden en Jan Manee heeft haar begeleid op de piano.
03:062 dagen geleden
Gratis speelgoed voor kinderen in Ermelo
Ermelo

Gratis speelgoed voor kinderen in Ermelo

Heb je geen budget om speelgoed te kopen voor je kind, kleinkind, neefje of nichtje? Dan schieten deze twee meiden je dit jaar te hulp. Zij zien namelijk heel graag bij ieder kind in Ermelo een lach op hun gezicht. En dat moet, zeker tijdens Sinterklaas, te doen zijn. Daarom zijn ze deze speelgoed winkel gestart, waar mensen gratis een cadeau kunnen uitzoeken.
02:053 jaar geleden
Harderwijkse Oudejaarsconference 2019
Harderwijkse Oudejaarsconference 2019

Harderwijkse Oudejaarsconference 2019

Daar is hij dan eindelijk: De Harderwijkse Oudejaarsconference 2019! Bekijk hoe Sjors & Ruud terug blikken op het jaar, van Brexit tot Hexit, van de Tweede Kamer tot de Harderwijkse raadzaal. De gevaren van een stadhuisrammer, een eikenprocessierups en de eerste aanslag in Nederland, maar ook op al het moois dat is gekomen met de opening van het Crescent Park, de baard van de koning en een bruisend Waterfront.
01:34:292 jaar geleden
Indrukwekkende beelden militaire oefening Beekhuizerzand
Harderwijk

Indrukwekkende beelden militaire oefening Beekhuizerzand

Wat een prachtige beelden van een militaire oefening op het Beekhuizerzand! Heb jij de helikopter ook gespot?
02:072 jaar geleden
Interview met Gert Boonen mede-voorzitter horeca Harderwijk
Nieuws

Interview met Gert Boonen mede-voorzitter horeca Harderwijk

Een indringend interview met Gert Boonen, mede-voorzitter van de Harderwijker Horeca. Hoe hard zijn de bedrijven getroffen, gaan ze het overleven en is er perspectief. Een interview van 10 minuten over de problemen maar ook successen van de Horeca en hoe graag men weer gasten wil ontvangen. Video is gemaakt door Via Communio.
09:4421 maanden geleden
Zoeklicht Harderwijk
Entertainment

Zoeklicht Harderwijk

Van 18 december tot en met 24 januari is er een nieuw evenement in Harderwijk: Zoeklicht Harderwijk! Er komt een interactieve lichtroute, gebaseerd op de geschiedenis van Harderwijk, waarbij (monumentale of iconische) gebouwen in een ander licht gesteld worden. Video is gemaakt door Via Communio.
02:2921 maanden geleden
Renovatie Vischpoort Harderwijk
Nieuws

Renovatie Vischpoort Harderwijk

Deze keer een video gemaakt door Via Communio over de renovatie van de Vischpoort in Harderwijk.
02:1212 maanden geleden
Chemene uit Harderwijk plaatst zich voor het jeugd WK trampoline springen
Sport

Chemene uit Harderwijk plaatst zich voor het jeugd WK trampoline springen

22 november zal ze worden uitgezonden naar Azerbeidzjan om Nederland te vertegenwoordigen!
00:3311 maanden geleden
Eibert den Herder Botter Zeil Regatta Harderwijk
Entertainment

Eibert den Herder Botter Zeil Regatta Harderwijk

Het evenement begint om 10.00 uur bij Restaurant Johannes op de Boulevard in Harderwijk. Tijdens de koffie wordt er uitleg gegeven over de wedstrijd. Rond 10.30 uur gaan ze inschepen. De botters zullen voor u en uw gasten klaarliggen aan de strandboulevard van Harderwijk. Zodra iedereen zijn plek op één van de schepen heeft gevonden, zetten ze koers richting Pierland op het Veluwemeer. Bij het uitvaren schenken ze een schippersborrel en gaan ze Hollandse haring happen. Voor diegenen die niet van vis houden zorgen ze voor een kaas/ worstschotel welke u niet mag missen. Omstreeks 12.00 uur arriveren de botters op Pierland, hier zal een compleet verzorgde lunch klaarstaan, verzorgd door Catering Van den Berg en zal ook de EB18 arriveren. Hier zal de EB18 officieel worden omgedoopt naar haar originele Harderwijker botternummer “de HK103”. Na de lunch zal de ‘Eibert de Herder botter zeilregatta’ van start gaan. Een tijdswedstrijd waarbij het startpunt vanaf Pierland zal zijn en de finish ter hoogte van het aquaduct in Harderwijk. Een strijd om de felbegeerde (wissel) beker.Vrijdag 20 mei wordt de eerste keer de Eibert den Herder Botter Zeil Regatta Harderwijk georganiseerd. Lees meer www.https://botterzeilregatta.nl/
02:135 maanden geleden
Harderwijk Haringparty 2022
Evenementen

Harderwijk Haringparty 2022

Het zal er wat anders uit gaan zien dan de laatste jaren. Ze gaan weer terug naar de Vischmarkt en het zal wat intiemer worden waarmee ze weer terug willen naar een feest van en voor de ondernemers. Ze hopen een ruime donatie voor één goed doel te kunnen doen en gekozen is voor de Stichting De Maretak (Centrum voor leven met en na kanker). De Maretak is een stichting op de Veluwe met een zeventig vrijwilligers die mensen met kanker, na kanker of hun gezinsleden begeleiden met ondersteuning en een reeks aan activiteiten.
02:535 maanden geleden